Yoga

Yin yoga is een meditatieve naar binnen gekeerde, langzame vorm van yoga. Yin geeft ruimte in het hoofd en lichaam. Tijdens yin probeer je te ontspannen om niet de spieren, maar juist het bindweefsel te beinvloeden. Bindweefsel zit in het hele lichaam, tussen organen, bloedvaten en zenuwen. Om het bindweefsel op te rekken en te hydrateren blijf je wat langer in dezelfde houding. Met yin wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam maximaal gestimuleerd.

Nidra yoga is eenwording, nidra betekent slaap. Dit is een methode om je volledig bewust te leren ontspannen. Als je yoga nidra beoefent lijkt het alsof je slaapt, maar het bewustzijn functioneert op een dieper niveau van gewaarzijn. In deze staat kun je blokkades en oude overtuigingen zuiveren of intenties neerzetten.

Lessen zijn elke dinsdag en woensdag van 10-11.30 uur en van 19.30-21.00 uur.

Voetreflexbehandeling

Voetreflexologie is een 3000 jaar oude wetenschap. Op, onder en in de zijkanten van de voeten zitten reflexzones die in contact staan met organen, gewrichten, zenuwen en spieren in je lijf. Wanneer je druk uitoefent op de reflexzones stimuleer je het zelfgenezend vermogen van de mens. De doorbloeding van het lichaam wordt bevorderd, hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken.

Ayurvedische voet- en hoofdmassage

Ayurveda is de eeuwenoude gezondsheidsleer uit India. Door een massage met warme olie  van hoofd, nek en schouders gaat de levensenergie weer krachtig stromen. Je voetzolen, tenen, hielen en enkels zijn volgens ayurveda verbonden met al je organen en met de stroom van levensenergie door je lichaam. Met zachte en stevige technieken worden alle organen van het lichaam gestimuleerd en diepe ontspanning bevorderd. Het geeft balans en harmonie en helpt om beter te aarden.